Uddannelser

Vi har uddannelser til massør, muskelterapeut, skadesterapeut, akupunktør, zoneterapeut og negletekniker. Alle uddannelser gennemføres på separate hold. Alle vores undervisere er faglige stærke men vi sætter også stor pris på en god stemning på holdene. 

Alle vores uddannelser giver dig en god teoretisk og praktisk erfaring hvilket hurtigt giver dig gode færdigheder. Mange af vores studerende har startet egen klinik og klarer sig godt som selvstændig behandler.

Hvad er RAB godkendte uddannelser

RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. RAB titlen er en beskyttet titel, der kun må anvendes, når man opfylder en række krav til uddannelse og god klinisk praksis. Dette kan opnås hvis du tager en uddannelse til massør, zoneterapeut eller akupunktør hos Massørskolen-Fyn. Titlen er et kvalitetsstempel der markedsfører dig med en garanti for niveau og kvalitet på uddannelsen. RAB styres af Styrelsen for patientsikkerhed som nedsætter et råd vedrørende Alternativ Behandling også kaldet SRAB - se mere om SRAB her www.srab.dk. Ønsker du at læse mere om hvilke uddannelser og godkendelser Massørskolen-Fyn har så Klink her og læs vores RAB godkendte uddannelser her.

Supervision

På alle vores uddannelser vil du som studerende komme i dialog med og få feedback fra andre behandlere og underviser. Dette kalder vi supervision. Det giver dig som studerende gode mulighedder for at få erfaring med tilværelsen og kravene som uddannet behandler. Supervision vil ske løbende på uddannelserne og være en individuel og konstruktiv feedback på din udvikling som behandler. Det sikre din udvikling således at vi sammen kan optimere både din teoretiske og praksite forståelse.

Individuelle forløb

Er du i tivl om hvilken uddannelse der lige passer dig og hvordan din uddannelsesforløb bedst sammensættes så er Massørskolen-Fyn altid behjælpelig med at finde den løsning som passer netop dig og din hverdag lige nu. Vi planlægge gerne et individuelt forløb. Vil du vide mere om individuelle forløb så kontakt Anders på tlf.: 2252 1022 eller email anders@ms-f.dk.

Uddannelser til halv pris via bruttolønsordninger

Der er flere og flere af vores studerende, som helt eller delvis får betalt deres uddannelse af deres arbejdsgiver som en del af lønnen. Såfremt du ikke har denne mulighed og en af vore uddannelser er relevant i forhold til dit arbejde, så er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris via en såkaldt bruttolønsordning. Den ordning gør, at din arbejdsgiver kan betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, da du betaler selv med dine lønkroner før skat. På den måde bliver den faktiske pris for dig cirka det halve. Du kan læse mere herom på www.skat.dk, og du er ligeledes velkommen til at ringe til os. på tlf: 22 52 10 22 hvis du vil vide mere.

Info

Skolen er godkendt af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og har uddannet mere end 500 behandlere.
Massørskolen-Fyn
Kochsgade 127
5000 Odense C

Tlf: 22 52 10 22

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

COPYRIGHT © 2018 Massørskolen-Fyn
×
Ring op
Vores uddannelser
Book elev behandling
Menu