Uddannelser

Bliv godkendt massør, akupunktør eller zoneterapeut. Stærk faglighed i undervisningen men også fokus på en god og hyggelig stemning.

Alle uddannelser er med klinikpraktik, det giver dig gode færdigheder så du let kan starte egen klinik og klarer dig som behandler.

Hvad er RAB godkendte uddannelser

RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. RAB titlen er en beskyttet titel, der kun må anvendes, når man opfylder en række krav til uddannelse og god klinisk praksis. Dette kan opnås, hvis du tager en uddannelse til massør, zoneterapeut eller akupunktør hos Massørskolen-Fyn. Titlen er et kvalitetsstempel, der markedsfører dig med en garanti for niveau og kvalitet på uddannelsen. RAB styres af Styrelsen for Patientsikkerhed, som nedsætter et råd vedrørende Alternativ Behandling også kaldet SRAB - se mere om SRAB her www.srab.dk. Ønsker du at læse mere om, hvilke uddannelser og godkendelser Massørskolen-Fyn har så Klik her og læs om vores RAB godkendte uddannelser her.

Supervision

På alle vores uddannelser vil du som studerende komme i dialog med og få feedback fra andre behandlere og undervisere. Dette kalder vi supervision. Det giver dig som studerende gode mulighedder for at få erfaring med tilværelsen og kravene som uddannet behandler. Supervision vil ske løbende på uddannelserne og være en individuel og konstruktiv feedback på din udvikling som behandler. Det sikrer din udvikling således, at vi sammen kan optimere både din teoretiske og praktiske forståelse.

Individuelle forløb

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse der lige passer dig, og hvordan din uddannelsesforløb bedst sammensættes, så er Massørskolen-Fyn altid behjælpelig med at finde den løsning, som passer netop dig og din hverdag lige nu. Vi planlægger gerne et individuelt forløb. Vil du vide mere om individuelle forløb så kontakt Anders på tlf.: 2252 1022 eller email anders@ms-f.dk.

Uddannelser til halv pris via bruttolønsordninger

Der er flere og flere af vores studerende, som helt eller delvis får betalt deres uddannelse af deres arbejdsgiver som en del af lønnen. Såfremt du ikke har denne mulighed og en af vore uddannelser er relevant i forhold til dit arbejde, så er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris via en såkaldt bruttolønsordning. Den ordning gør, at din arbejdsgiver kan betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, da du betaler selv med dine lønkroner før skat. På den måde bliver den faktiske pris for dig cirka det halve. Du kan læse mere herom på www.skat.dk, og du er ligeledes velkommen til at ringe til os på tlf: 22 52 10 22, hvis du vil vide mere.