Sundhedsfaglige uddannelser

Bliv godkendt massør, akupunktør eller zoneterapeut. Stærk faglighed i undervisningen, men også fokus på en god og hyggelig stemning. 

Massøruddannelsen tilbydes både som en 6 mdr. grunduddannelse og som ét-årig uddannelse inkl. skades- og muskelterapeut.
Alle uddannelser er med klinikpraktik. Det giver dig gode færdigheder, så du let kan starte egen klinik og klare dig som behandler.

RAB godkendte uddannelser

RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. RAB titlen er en beskyttet titel, der kun må anvendes, når man opfylder en række krav til uddannelse og god klinisk praksis. RAG godkendelse kan hos os som massør, zoneterapeut eller akupunktør. RAB titlen er et kvalitetsstempel, der markedsfører dig med en garanti for niveau og kvalitet på uddannelsen. RAB administreres af Styrelsen for Patientsikkerhed - se mere KLIK HER. Ønsker du at læse mere om, hvilke uddannelser og godkendelser Massørskolen-Fyn har så Klik her.

Supervision

Som studerende vil du få feedback fra andre behandlere, kunder og undervisere. Dette kalder vi supervision. Det giver dig gode mulighedder for at få erfaring med tilværelsen og kravene som uddannet behandler. Supervision er med til at udvikle dig og optimere din teoretiske og praktiske forståelse.

Individuelle forløb

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse der passer dig bedst, og hvordan din uddannelsesforløb sammensættes optimalt, så hjælper Massørskolen-Fyn altid med at sammensætte individuelle løsninger. Vil du vide mere så kontakt Anders på tlf.: 2252 1022 eller email anders@ms-f.dk.

Uddannelser til halv pris via bruttolønsordninger

Som studerende kan man helt eller delvis får betalt sin uddannelse via din arbejdsgiver som en del af et aftalt videruddannelsesforløb. Såfremt dette ikke er muligt kan du måske købe kurset via en såkaldt bruttolønsordning. Den ordning gør, at din arbejdsgiver betaler uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, da du betaler med dine lønkroner før skat. På den måde bliver den faktiske pris for dig cirka det halve. Du kan læse mere herom på www.skat.dk, og du er velkommen til at ringe til os på tlf: 22 52 10 22.

Handelsbetingelser 

For køb af uddannelser gælder, at man først er sikker på optagelse når et depositum på 1000 kr er modtaget af skolen. Når depositum eller første rate er modtaget af skolen anses det som en påbegyndelse og deltagelse på hele uddannelsen også selv om der indgås aftale om ratebetaling af uddannelsen. Påbegyndelse af uddannelse medfører bortfald af den lovpligtige fortrydelsesret jf. gældende lovgivning om fjernsalg. Herunder er manglende beståelse af uddannelsen ikke årsag til bortfald af betalingspligt for hele uddannelsen. Ved andre årsager til manglende gennemførelse bortfalder betalingspligt ikke for hele uddannelsen, men skolen kan i særlige tilfælde dispenserer for dette fx ved dokumenteret alvorlig sygdom.

Info

Skolen er under BFM1992 og ZCT og har uddannet mere end 500 behandlere.

Massørskolen-Fyn
Kochsgade 127
5000 Odense C

Tlf: 22 52 10 22

CVR: 29536961

Skoleleder Anders Lundgård Nielsen:  anders@ms-f.dk
Daglig leder Sisse Cecilie Piil:  sisse@ms-f.dk

 

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

COPYRIGHT © 2018 Massørskolen-Fyn
×
Ring op
Vores uddannelser
Book elev behandling
Menu