Akupunktør uddannelsen


Har du spørgsmål så skriv til os på sisse@ms-f.dk.

Under uddannelse til akupunktør lærer du om den traditionelle kinesiske medicin som bygger på, hvordan man kan afhjælpe forskellige sygdomme og smerter i kroppen ud fra blandt andet teorier om at skabe balance mellem yin og yang i kroppen. Du lærer lidt om den vestlige tilgang til akupunktur, som bl.a. tager afsæt i naturvidenskabelig smertebehandling. 

Uddannelsen giver en god teoretisk forståelse af kinesisk akupunkturdiagnostik og behandling, som du også lærer at anvende i praksis.

En væsentlig del af uddannelsen er læren om meridianbaner. Det er læren om akupunkturpunkternes præcise placering og deres anvendelse. Dette kræver, at du både får kendskab til anatomiske strukturer, og en grundig oplæring i stik- og behandlingsteknikker. I vores undervisning ligger vi vægt på, at du opnår en god forståelse for kroppens anatomi således, at du kan anvende korrekt og forsvarlig stikketeknik.

Skolens undervisere uddannes løbende i både kinesisk og vestlig akupunktur. Dette sker på kurser i Danmark, Europa og på længere forløb i akupunkturens hjemland Kina. Dette sikrer dig, den nyeste viden indenfor akupunktur, på vores akupunkturuddannelse. 

Kursusoplysninger

PRIS

20.000 kr. for 350 lektioner
Alt nødvendigt materiale som du skal bruge er inkluderet i prisen og udleveres løbende.

START
Onsdag den 11. september 2019 og igen september 2020

VARIGHED
40 onsdage mellem kl 18 og 22 plus 7 lørdage mellem kl 9 og 16 samt en klinikpraktik på 100 lektioner, som planlægges når du starter på uddannelsen.

LEKTIONER

Samlet er uddannelsen på 350 lektioner. Her af er de 250 lektioner undervisning og træning i akupunktur teknikker. De øvrige 100 lektioner afholdes som klinik praktik under supervision på skolens klinik. 

STED
Massørskolen-Fyn, Kochsgade 127, 5000 Odense C.

FORUDSÆTNINGER
Der kræves ingen forudgående kendskab til akupunktur, ligesom der ikke er krav om anden uddannelse før opstart 

DIPLOM
Efter bestået uddannelsesforløb udstedes et diplom, hvorpå det fremgår, at uddannelsen består af 250 lektioners undervisning i teori og praktik sam 100 lektioners klinikpraktik.

MERE INFORMATION

Ønsker du mere information er du altid velkommen til at kontakt skoleleder Anders Lundgård Nielsen på Tlf.: 22 52 10 22 eller e-mail: anders@ms-f.dk

Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen på undervisningsdagene efter aftale!

Pensumbeskrivelse


Uddannelsen tager udgangspunkt i Echhard Bick bog “Klassisk akupunktur”, ISBN nr 87-89621-11-5. Bogen er er inkluderet i uddannelsesprisen og udleveres på den første uddannelsesdag, såfremt du inden opstart har betalt mindst 1500 kr af uddannelsesafgiften. 

Uddannelsen består af:

  • Læren om meridianbaner og akupunkturpunkter – deres lokalisering, indikationer og anvendelse.
  • Lokal smertebehandling af forskellige lidelser - LDS.
  • Organernes energi – den teoretiske basis for traditionel kinesisk medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi.
  • Orientalsk diagnose – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer.
  • Behandlingsteknikker – akupunktur, moxa, akupressur samt psykologisk orienteret kropsbehandling i traditionel kinesisk medicin.

Tilmeld dig uddannelsen


Er du interesseret er meget velkomne til at besøge os på skolen på undervisningsdagene efter aftale kontakt Anders på Tlf.: 2252 1022 eller email anders@ms-f.dk

Info

Skolen er godkendt af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og har uddannet mere end 500 behandlere.
Massørskolen-Fyn
Kochsgade 127
5000 Odense C

Tlf: 22 52 10 22

Nyhedsbrev

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

COPYRIGHT © 2018 Massørskolen-Fyn
×
Ring op
Vores uddannelser
Book elev behandling
Menu