Elev behandlinger

Vi tilbyder nu elev-behandlinger som du kan booke her. Priserne starter ved kun 200 kr.

Akupunktur

Når vores studerende på akupunktur-uddannelsen har bestået relevante eksaminer, tilbyder de i vores klinik at give dig behandling inden for blandt andet lindring af muskelsmerte, rygestop, og meget mere. Vores uddannelse bygger på den traditionelle kinesiske medicin der har baggrund i mange tusinde års behandlingserfaring i Kina.

Vi vil modtage dig i vores i vores top-moderne behandlerrum hvor der altid ud over den studerende vil være en underviser til at vejlede så vil kan tage hånd om dig på professionel vis.

Når du booker er det vigtigt, at du er indstillet på at følge de korte behandlingsforløb som ofte er 3-4 behandlinger. Disse vil blive fastlagt den første gang du kommer. De studerende vil løbende følge med i og evaluerer effekten af behandlingen.

Du er velkommen til at udfordre vore studerende under behandlingen på deres faglige viden og argumenter for behandlingen. Det er vigtigt at du ved booking under bemærkninger skriver hvad du ønsker behandlet samt giver en kort beskrivelse af det. På den måde kan den studerende forberede sig inden du kommer.

Massage

Massage er en af de mest anvendte behandlingsformer i Danmark mod muskelspændinger. Vores eksaminerede massørstuderende vil tilbyde dig nu individuelt tilpasset massage som kan være med til af afhjælpe netop de muskelspændinger det som genere dig i din hverdag. En stor del af befolkningen lider af myoser, spændinger, rygsmerter og hovedpine. I langt de fleste tilfælde kan disse effektiv massage kraftigt reduceret og evt. helt fjerne disse gener.

Vi tilbyder forskellige massage behandlinger på mellem 30 og 90 minutters varighed. Priserne starter ved kun 150 kr for 30 minutter. Vores massører er i klinik praktik efter de har bestået deres anatomi eksamen og deres første praktiske eksamen. Dette er med til at sikre at du altid vi møde en massør som har gode praktiske færdigheder.

Til alle behandlinger vil der være en underviser som kan give den studerende råd og vejledning undervejs og efter behandlingen. Book nu og nyd massagen i vores helt nye klinik lokaler centralt i Odense med gratis parkering lige ved døren.

Zoneterapi

Når de zoneterapeut-studerende har bestået deres praktiske eksamen, vil de i deres klinik praktik kunne tilbyde dig zoneterapi behandlinger ud fra den traditionelle kinesiske medicin og den muskulære zoneterapi. Behandlingen vil foregå i vores nye klinklokaler hvor der er gratis parkering lige ved døren.

De studerende har i uddannelsen arbejdet med traditionel kinesisk diagnostik og behandlingsprincipper. De anvendte kinesiske behandlinger har været anvendt i flere hundrede år med gode resultater. Du vil kunne finde behandling indenfor bland andet meridianbaner, energizoner, vestlig zoneterapi og akupressur behandling.

Ønsker du zoneterapi er det vigtigt at du sammen med den studerende og underviseren den første gang du er hos os får planlagt dit forløb på mellem 3 og 5 behandlinger. I behandlingsforløbet vi den studerende løbende holde fokus på behandlingen og de ændringer som måtte være her af.