Zoneterapeut uddannelsen

Vores godkendte ZCT zoneterapeut uddannelse tager udgangspunkt i Janni Almosetoft's bog om Zoneterapi samt skolens eget materiale.

TILBUD: KOMPLET RAB-GODKENDELSE TIL KUN 1450 kr per måned. Se mere i menuen "kursusoplysninger".

Har du spørgsmål så skriv til os på sisse@ms-f.dk.

Uddannelsen består  bl.a. af:

• Læren om kroppens meridianbaner, reflekszoner og akupunkturpunkter – deres lokalisering, indikationer og anvendelse.
  • Organernes energier – den teoretiske basis for traditionel kinesisk medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi.
  • Orientalsk diagnosticering – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer.
  • Læren om forskellige behandlingsteknikker – zoneterapi, akupressur, moxa samt psykologisk orienteret kropsbehandling på baggrund af traditionel kinesisk medicin.

Når det er fagligt relevant har Akupunkturstuderende og Zoneterapeutstuderende fælles undervisning på uddannelsen. Der vil være løbende supervision som en del af uddannelsen.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen.

Zoneterapidiplom: Efter endt uddannelse (zoneterapeut og sundhedsfaglig grunduddannelse), udstedes et diplom.

Pris 20.000 DKK inklusiv alt nødvendigt materiale som udleveres løbende.

Se her! Komplet RAB godkendelse

2 årig Zoneterapeut uddannelse.

Til kun kr. 1.450,- pr måned i 24 måneder + depositum 1000,-
samlet pris kun 35.800,-

Indhold.

• 250 timer undervisning i zoneterapi
  • 100 timer klinik-praktik behandlinger
  • 410 timer Sundhedsfaglig Grunduddannelse
  • Uddannelse på en ZCT.dk godkendt skole
  • RAB godkendt uddannelse

Næste gang:

2-årig uddannelse.
Næste hold start er 18. november 2021 (aftenhold)

2-årig uddannelse.
Mandag d. 5 september 2022 (daghold)
Tirsdag d. 6. september 2022 (aftenhold)

1-årig
uddannelsen løber over 15 måneder, hvoraf to måneder er sommerferie. Lektionerne ligger mandag mellem kl. 9-12 eller tirsdage mellem kl. 18-22 og enkelte weekender kl. 9-16. Desuden kinikpraktik på 100 lektioner, som planlægges individuelt for hver enkelt elev. Aktuel lektionsplan kan rekvireres ved henvendelse til skolen.

2-årig
som den 1 årige +

LEKTIONER

350 timer i alt på en ZCT.dk godkendt skole:

• 250 timers Klassisk zoneterapi, muskelzoneterapi, meridianlære, kinesisk fysiologi og psykologi, diagnoser.
  • 100 timers klinikpraktik.

Efter endt uddannelse udstedes et diplom, som sammen med en Sundhedsfaglig Grunduddannelse kan give dig godkendelse som RAB-behandler.

Massørskolen-Fyn, Kochsgade 127, 5000 Odense C

Skoleleder Anders Lundgård Nielsen: anders@ms-f.dk
Daglig leder Sisse Cecilie Piil:  sisse@ms-f.dk

OPTAGELSE PÅ STUDIET

Hente ansøgning om optagelse til ZCT godkendte zoneterapeut uddannelsen HER

Hente ansøgning om optagelse til den 2 årige RAB og ZCT godkendte zoneterapeut uddannelsen HER

Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen efter aftale!

Pensumbeskrivelse

Uddannelsen består af 4 dele:

• Meridianer, reflekszoner og akupunkturpunkter – deres lokalisering, indikationer og anvendelse.
    • Organernes energi – den teoretiske basis for traditionel kinesisk medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi.
    • Orientalsk diagnose – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer.
    • Behandlingsteknikker – zoneterapi, akupressur, moxa, samt psykologisk orienteret kropsbehandling i traditionel kinesisk medicin.

Når det er fagligt relevant har akupunktørstuderende og zoneterapistuderende fælles undervisning på uddannelsen. Der vil være løbende supervision som en del af uddannelsen.

Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen efter aftale!

Skolen er under BFM1992 og ZCT og har uddannet mere end 500 behandlere.

Skoleleder Anders Lundgård Nielsen:  anders@ms-f.dk
Daglig leder Sisse Cecilie Piil:  sisse@ms-f.dk