Massøruddannelsen


Massageuddannelsen er massørens godkendte grunduddannelsen.

Har du spørgsmål så skriv til os på sisse@ms-f.dk.

Uddannelsen består af teori, praktik og klinikpraktik.

I teoriundervisningen arbejdes med anatomi, fysiologi, sygdomslære og opstart af egen virksomhed.

Anatomiundervisningen vil være placeret først i forløbet mens fysiologi og sygdomslære er placeret midt i forløbet. Teoriundervisningen vil veksle mellem gruppearbejde, holdundervisning og opgaveløsning. Den teoretiske undervisning skal give dig som massør en bred forståelse for de teoretiske emner som er relateret til massagen og dens teknikker.

Den praktiske del består af et grundforløb efterfulgt af en klinikpraktikperiode. I grundforløbet arbejdes der med at du som studerende opnår sikre og gode færdigheder inden for fysiurgisk massage, udstrækning og arbejdsstillinger. Dette forløb afsluttes med en klinikpraktik eksamen. Når denne eksamen er bestået kan du starte klinikpraktik perioden hvor du som en del af vores professionelle klinik deltager i behandlingen af kunder. Dette sker under supervision fra både medstuderende på dit eget hold, studerende som snart afslutter praktikken samt underviserne. Cirka halvvejs i klinik praktik perioden vil der være en praktisk og teoretisk opsamling på forløbet hvor du også vil blive introduceret til nye massage teknikker og udstrækning som du efterfølgende vil kunne bruge i klinikken du introduceres også til fx skadesbehandling, patientpsykologi, triggerpunkter.

Som studerende skal du forvente hjemme arbejde med både de teoretiske og praktiske dele af uddannelsen.

I Klinikpraktik forløbet vil der løbende være supervision fra fx medstuderende, professionelle massører og behandlere samt en grundig oplæring i seriøs og succesfuld kundehåndtering samt journal skrivning.

Kursusoplysninger

PRIS

10.500 DKK.
Alt nødvendigt materiale som du skal bruge er inkluderet i prisen og udleveres løbende.

START

Lørdag d. 4. januar 2020 (weekendhold)
Mandag d. 6. januar 2020 (aftenhold)
Tirsdag d. 28. januar 2020 (daghold)

 

VARIGHED

Uddannelsen tager cirka 6 måneder.

STED

Massørskolen-Fyn: Kochsgade 127, 5000 Odense C.

FORUDSÆTNINGER

Du behøver ikke have erfaring med massage eller anden erfaring med behandling får du starter. Er du i tvivl så kontakt os. 

UNDERVISNINGSDAG

Aftenhold  kl.18.00 til 22.00.

Dagshold kl 09.00 til 15.00

Weekend hold kl. 09.00 til 17.00

Derudover vil der være et individuelt tilpasset klinik praktik forløb som planlægges i løbet af de første 4-8 uger.  

LEKTIONER

Uddannelsen består af 150 lektioner hvoraf de 50 lektioner er klinikpraktik, de 40 er teori (anatomi og fysiologi) og de 60 er praktisk undervisning i massage teknikker.

EKSAMEN

På uddannelsen vil der være fire eksamener. De første to eksamener er i anatomi (skriftlig) og massage (praktisk). Disse to skal bestås inden du kan starte i klinikpraktik. De to sidste eksamener er i fysiologi (skriftlig) og afsluttende massage/klinikdrift (praktisk).

DIPLOM

Når du har bestået dine eksamener vil du modtage et  diplom hvor af det fremgår at du er massør og har modtaget undervisning i 150 lektioners undervisning.

MERE INFORMATION

Kontakt skoleleder Anders Lundgård Nielsen
Tlf.: 22 52 10 22 eller e-mail anders@ms-f.dk

Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen på undervisningsdagene efter aftale!

Om massage


Massage er en af de mest anvendte behandlingsmetoder mod muskelsmerter og gener. Massage af kroppens muskler kan stimulerer til afslapning og måske medvirker til at udrense og fjerne kroppens affaldsstoffer. En stor del af befolkningen lider af myoser, muskelspændinger, rygsmerter og hovedpine. I langt de fleste tilfælde kan disse géner blive kraftigt reduceret og måske helt fjernes med effektiv massage. Du vil på uddannelsen blive oplært i massage teknikker som kan afhjælpe disse muskelproblemer. 

Der opleves i disse år en øget efterspørgsel på gode massører i Danmark. Med en massøruddannelse fra Massørskolen-Fyn vil du stå med gode kort på hånden da vi tilbyder markeds bedste uddannelse inklusiv en meget lærerig klinikpraktik. Mange af vores studerende åbner efter endt uddannelse egen klinik, men der er også stor efterspørgsel på massører i sportsklubber, virksomheder, fitnesscentre, wellnesscentre og hoteller. Så jobmulighederne er gode. 

Lektieplaner:

Tilmeld dig uddannelsen


Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen på undervisningsdagene efter aftale!

Info

Skolen er godkendt af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og har uddannet mere end 500 behandlere.
Massørskolen-Fyn
Kochsgade 127
5000 Odense C

Tlf: 22 52 10 22

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

COPYRIGHT © 2018 Massørskolen-Fyn
×
Ring op
Vores uddannelser
Book elev behandling
Menu