Zoneterapeut uddannelsen

Uddannelsen til Zoneterapeut tager udgangspunkt i Jørgen Frydenlunds bog om Zoneterapi, plus skolens eget materiale.

SE SUPER FEDT TILBUD OM KOMPLET RAB-GODKENDELSE, under kursusoplysninger.

Uddannelsen består  bl.a. af:

• Læren om kroppens meridianbaner, reflekszoner og akupunkturpunkter – deres lokalisering, indikationer og anvendelse.
  • Organernes energier – den teoretiske basis for traditionel kinesisk medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi.
  • Orientalsk diagnosticering – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer.
  • Læren om forskellige behandlingsteknikker – Zoneterapi, akupressur, moxa, samt psykologisk orienteret kropsbehandling på baggrund af traditionel kinesisk medicin.
  • Muskelzoneterapi - indirekte behandling af kroppens muskler via deres refererede zoner.

Når det er fagligt relevant har Akupunkturstuderende og Zoneterapeutstuderende fælles undervisning på uddannelsen. Der vil være løbende supervision som en del af uddannelsen.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen.

Zoneterapidiplom: Efter endt uddannelse, udstedes et diplom som sammen med en sundhedsfaglig grunduddannelse kan give dig godkendelse som RAB-behandler.

Uddannelsen koster 20.000 DKK inklusiv alt for 350 lektioner.
Zoneterapiuddannelsen inderholder nu 100 times klinikpraktik.

Se her! Komplet RAB godkendelse

2 årig Zoneterapeut uddannelse.

Til kun kr. 1.475 pr måned i 24 måneder
samlet pris kun 35.400

Hvad får du til denne pris.

• 250 timer undervisning i zoneterapi undervisning
  • 100 timer klinik praktik behandlinger
  • 410 timer Sundhedsfaglig grunduddannelse
  • Uddannelse på skole godkendt af ZCT.dk
  • RAB godkendt uddannelse

Hold start

Holdstart dag
Mandag d. 19 august 2019 (daghold) fra 9 – 13, fra august 2019 til juli 2019
torsdage fra 18 – 22 september 2019 til juli 2021
Valgfrie 100 praktik behandlinger fra maj 2020 – juli 2021

Holdstart aften
Tirsdag d. 3. september 2019 (aftenhold) fra 18-22, fra september 2019 til juli 2019
torsdage fra 18 – 22 september 2019 til juli 2021
Valgfrie 100 praktik behandlinger fra maj 2020 – juli 2021

Næste gang:
Mandag d. 19. august 2019 (daghold)
Tirsdag d. 3. september 2019. (aftenhold)
40 tirsdage Kl. 18-22 og 3 weekender (9-16).
LEKTIONER

350 lektioner:
Klassisk zoneterapi, muskelzoneterapi, meridianlære, kinesisk fysiologi og psykologi, diagnoser.

Massørskolen-Fyn, Kochsgade 127, 5000 Odense C

Kontakt skoleleder Anders Lundgård Nielsen(Tlf.: 28 45 23 64) eller på anders@ms-f.dk

Pensumbeskrivelse

Uddannelsen består af 4 dele:

• Meridianer, reflekszoner og akupunkturpunkter – deres lokalisering, indikationer og anvendelse.
    • Organernes energi – den teoretiske basis for traditionel kinesisk medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi.
    • Orientalsk diagnose – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer.
    • Behandlingsteknikker – Zoneterapi, akupressur, moxa, samt psykologisk orienteret kropsbehandling i traditionel kinesisk medicin.
Når det er fagligt relevant har Akupunktørstuderende og Zoneterapistuderende fælles undervisning på uddannelsen. Der vil være løbende supervision som en del af uddannelsen.