Japansk lifting

En behandlingsform i vækst og ikke så krævende for din krop.

Massørskolen-Fyn tilbyder et 12 times kursus i Japansk Lifting. Eleverne bliver undervist i at udføre de specielle Massageteknikker i ansigtet, som er med til at tone og stramme huden op.

Vi kommer blandt andet ind på ansigts Refleksterapi, ansigts Zoneterapi og Lymfedrænage, som er en del af en god Japansk Lifting behandling.

Ud over Massageteknikkerne vil du blive undervist i at lægge den velkendte grønne Spirulina maske, som er kendt for sit høje indhold af Anti-oxidanter.

Som en vigtig del af kurset bliver eleverne undervist i at udføre en eksklusiv luksus behandling herunder at anvende produkter til en god rensende ansigtsbehandling inkl. en mineralgivende maske.

Japansk Lifting anvendes til at:

• reducere ansigtets tegn på ældning så som rynker, slap hud og poser over/under øjnene.
  • at opnå en blødere og mere smidig og opstrammet hud.
  • reducere linjer og misfarvninger under øjnene.
  • afstresse hele kroppen og dens organer.

Behandlingen er meget populær og et godt alternativ til Botox og Filler.

1.750 kr.

Startpakke sælges på undervisningsdagen til 300 kr,-

Betal:

I 2020 starter kurset følgende dage:

• start Mandag d. 9 november 2020
UNDERVISNINGS DATOER

Mandag d. 9. november fra kl. 18.00-22.00
Mandag d. 23. november fra kl. 18.00-22.00
Mandag d. 7. december fra kl. 18.00-22.00

Desuden skal der udføres 12 behandlinger i et klinikpraktik forløb på Massørskolen-Fyn. Tidspunkt for praktikken aftales individuelt med hver elev og placeres tidligst efter 2. undervisningsgang.

FORPLEJNING

Der er ikke forplejning på uddannelsen.
Men alt den kaffe, te og kakao som du kan drikke.

Fakta og Aldi ligger ved siden af skolen.

Skoleleder Anders Lundgård Nielsen: anders@ms-f.dk
Daglig leder Sisse Cecilie Piil:  sisse@ms-f.dk

Kurset vurderes som bestået eller ikke bestået af din underviser. Ved bestået og betalt kursus udleveres et diplom.

Tilmeld dig Japansk Lifting

Vi fortsætter vores forrygende Japansk Lifting kursus. Holdstart 2 gange årligt. Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen efter aftale!

Skoleleder Anders Lundgård Nielsen:  anders@ms-f.dk
Daglig leder Sisse Cecilie Piil:  sisse@ms-f.dk