Japansk lifting

Ny uddannelses mulighed
En behandlingsform i vækst og ikke så krævende for din krop.

Massørskolen-Fyn tilbyder et 16 times kursus i Japansk Lifting. Eleverne bliver undervist i at udføre de specielle Massageteknikker i ansigtet, som er med til at tone og stramme huden op.

Vi kommer blandt andet ind på ansigts Refleksterapi, ansigts Zoneterapi og Lymfedrænage, som er en del af en god Japansk Lifting behandling.

Ud over Massageteknikkerne vil du blive undervist i at lægge den velkendte grønne Spirulina maske, som er kendt for sit høje indhold af Anti-oxidanter.

Som en vigtig del af kurset bliver eleverne undervist i at udføre en eksklusiv luksus behandling herunder at anvende produkter til en god rensende ansigtsbehandling inkl. en mineralgivende maske.

Japansk Lifting anvendes til at:

• reducere ansigtets tegn på ældning så som rynker, slap hud og poser over/under øjnene.
  • at opnå en blødere og mere smidig og opstrammet hud.
  • reducere linjer og misfarvninger under øjnene.
  • afstresse hele kroppen og dens organer.

Behandlingen er meget populær og et godt alternativ til Botox og Filler.

1.995 kr.

Startpakke kan købes på undervisningsdagen til 199,-

(1.500 kr. for tidligere studerende på akupunktur-, zoneterapi- eller massøruddannelsen hos Massørskolen-Fyn.)

Søndag d. 2 juni 2019
Lørdag d. 3. august 2019

UNDERVISNINGSDAG

Søndag d. 2. juni fra 9.00 - 17.00
Lørdag d. 3. august fra 9.00 - 17.00

Efter kursus udføres 9 behandlinger i vores klinikker på skolen, tiderne her aftales med daglig leder hos Massørskolen-Fyn.

FORPLEJNING

På Uddannelsesdage i weekenden vil der blive serveret morgenmad og frokost. Dette er inkluderet i prisen.

Kontakt skoleleder Anders Lundgård Nielsen Tlf.: 22 52 10 22 eller e-mail: anders@ms-f.dk

Diplom udstedes efter dine 9 elevbehandlinger.

Tilmeld dig kursus i
japansk lifting

Første hold solgt på få dage, men nu får dem som ikke kom med første gang muligheden