Japansk lifting

Ny uddannelses mulighed
En behandlingsform i vækst og ikke så krævende for din krop.

Massørskolen-Fyn tilbyder et 16 times kursus i Japansk Lifting. Eleverne bliver undervist i at udføre de specielle Massageteknikker i ansigtet, som er med til at tone og stramme huden op.

Vi kommer blandt andet ind på ansigts Refleksterapi, ansigts Zoneterapi og Lymfedrænage, som er en del af en god Japansk Lifting behandling.

Ud over Massageteknikkerne vil du blive undervist i at lægge den velkendte grønne Spirulina maske, som er kendt for sit høje indhold af Anti-oxidanter.

Som en vigtig del af kurset bliver eleverne undervist i at udføre en eksklusiv luksus behandling herunder at anvende produkter til en god rensende ansigtsbehandling inkl. En mineralgivende maske.

Japansk Lifting anvendes til:

Reducering af ansigtets tegn på ældning så som rynker, slap hud og poser over/under øjnene.

At opnå en blødere og mere smidig og opstrammet hud.

Reducering af linjer og misfarvninger under øjnene.

At afstresse hele kroppen og dens organer.

Behandlingen er meget populær og et godt alternativ til Botox og Filler.

Normal pris vil blive 1.995 kr. Men er eller har du været studerende på enten massør, akupunktør eller zoneterapeut uddannelsen hos os på Massørskolen-Fyn, så giver vi dig en rabat på kr 495, således at din pris bliver 1.500 kr.

lørdag d. 16 marts 2019 udsolgt
søndag d. 31 marts
søndag d. 5 maj
søndag d. 2. juni

UNDERVISNINGSDAG

Søndag d. 31 marts fra 9-17
Søndag d. 5 maj fra 9 - 17
Søndag d. 2 juni fra 9-17

2 x 4 timer praktik/supervision, tiderne her aftales med daglig leder hos Massørskolen-Fyn.
Praktik/supervision aftales ved tilmelding, du vil blive kontaktet af vores daglige leder.

FORPLEJNING

På Uddannelsesdage i weekenden vil der blive serveret morgenmad og frokost. Dette er inkluderet i prisen.

Kontakt skoleleder Anders Lundgård Nielsen Tlf.: 22 52 10 22 eller e-mail: anders@ms-f.dk

Tilmeld dig kursus i
japansk lifting

Første hold solgt på få dage, men nu får dem som ikke kom med første gang muligheden