Kursusoplysninger
Tilmeld

Kursus i Hotstone


Tilføj Hot-Stone til dine behandlingskompetencer og tilbyd dine klienter en behagelig afslappende massage eller wellness oplevelse.

Hot-Stone massage er en massageform af indiansk oprindelse. Princippet er at opvarmede lavasten anvendes til at masserer og give afstressende effekt. De varme sten placeres rundt på kroppen eller anvende i massagebevægelser. Varmen fra stenene bereder sig langsom fra stenene til kroppen og varmen vil trænge dybt ind i musklerne og der løsner spændinger. Behandlingen er yderst behagelig for klient og behandler.

Kurset er næsten udelukkende praktisk og indeholder oplæring i behandlingsteknikker samt afprøvning af disse på andre kursister og i klinikken. Kurset er placeret på to hverdagsaftener mellem 18-22. Efter endt kursus udstedes et diplom. Uddannelsen er på 10 lektioner.

Tag kurset for at udvide dine kompetencer i klinikken eller for at forkæle dine venner, familie eller kollegaer. Er du uddannet massør kan du benytte metoden som et supplement til dine øvrige massagebehandlinger. Med den generelle stigende interesse for kroppen i samfundet oplever vi også at der er en stigende efterspørgsel på personer som kan tilbyde Hot-Stone massage. Alle der gennemfører kurset modtager efter kurset et diplom.

Kurset er målrettet massører, akupunktører og andre behandlere der arbejder med bevægeapparatet, eller alle med interesse og lyst til at behandle. Der kræves ikke nogen forudsætninger for at deltager på kurset.

Kursusoplysninger

PRIS
1495 kr.
START

Næste kursus dato er endnu ikke fastsat, men du kan godt skrive dig på listen som ønsker information når datoerne frigives. 

STED

Massørskolen-Fyn: Kochsgade 127, 5000 Odense C.

VARIGHED

To aftener mellem kl 18.00 og 22.00. I alt 10 lektioner. 

FORUDSÆTNINGER

Du behøver ikke have erfaring med massage eller anden erfaring med behandling får du starter på Hot-stone kurset. Er du i tvivl så kontakt os.

EKASMEN - DIPLOM

Kursusdagene vil blive afsluttet med en opgave som rettes på dagen. Der gives bestået ikke bestået. Ved bestået prøve udleveres der er et diplom som bevis på gennemført kursus. 

UNDERVISNINGSDAG

Kurset afholdes på to hverdagsaftner som ofte er to på hinanden følgende onsdage mellem kl 18 og kl 22, men andre kursusdage kan også forekomme.

MERE INFORMATION

Kontakt skoleleder Anders Lundgård Nielsen på:
Tlf.: 22 52 10 22 eller e-mail: anders@ms-f.dk

Tilmeld dig uddannelsen


Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen på undervisningsdagene efter aftale!

Info

Skolen er godkendt af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og har uddannet mere end 500 behandlere.
Massørskolen-Fyn
Kochsgade 127
5000 Odense C

Tlf: 22 52 10 22

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find vej

COPYRIGHT © 2018 Massørskolen-Fyn
×
Ring op
Vores uddannelser
Book elev behandling
Menu