Coaching Uddannelse

Uddannelsen bygger på Biologi - Mindset - Strategi

Har du spørgsmål så skriv til vores underviser Michael Lunde på Michael@ms-f.dk .

Coaching uddannelsen er bygget op over 6 moduler. Alle moduler vil indeholde 2 undervisningsdage.

På uddannelsen vil der være fokus på, hvordan biologi kan påvirke ens mindset til at holde motivationen og disciplinen - og dermed udføre de strategier der skal til, for at nå sine mål.

Du får en stærk værktøjskasse som coach, men du skal også forvente en personlig udvikling og rejse undervejs på uddannelsen.

Modulerne vil være præget af, at eleverne skal øve sig 1-1 i de redskaber, der bliver undervist i. Dermed åbner muligheden sig for at arbejde med sig selv.

Deltagerne vil blive opfordret til at vælge noget, de gerne selv vil arbejde med/coaches i, og alle redskaber og teorier vil blive testet i praksis.

Et stort fokus punkt vil være, at eleverne får føling med de forskellige øvelser og redskaber, da tingene lagrer sig bedre i hukommelsen, hvis det er forbundet til følelser.

11.500 kr. - Kan afdrages over 6 måneder.

Kursus start: 25 september 2019.

Kursus dage er onsdag og torsdag.

Modul 1: 25-26 September.
Modul 2: 30-31 Oktober.
Modul 3: 27-28 November.
Modul 4: 29-30 Januar.
Modul 5: 26-27 Februar.
Modul 6: 25-26 Marts.

Undervisningsdage vil være fra 09.00 - 15.00.
Der vil dog være frivillig morgenmad kl. 08.00.

Kurset er bygget op således:

1. Modul (dine og vores forventninger, biologien bag coaching)

2. Modul (mål og motivation)

3. Modul (forhindringer & historier)

4. Modul (ny definition & nyt potentiale)

5. Modul (strategi og handling)

6. Modul (din rolle som coach)

EKSAMEN

Uddannelsen vil indholde både skriftlig og mundtlig certificering.

Kontakt skoleleder Anders Lundgård Nielsen Tlf.: 2252 1022 eller email anders@ms-f.dk